VILL DU JOBBA HOS OSS?
Vi söker alltid nya talanger som gillar utmaningar!

DC Syd som arbetsplats

DC Syd växer och vi rekryterar ständigt nya medarbetare till vårt motiverade lag. Här ser du vilka tjänster vi söker just nu. Då vi är ett dynamiskt företag, så gäller det att alla som jobbar här är snabba i vändningarna och gillar att arbeta med flera uppgifter. Flexibilitet är därför ett nyckelord som genomsyrar hela verksamheten.

Vi lever och verkar i en värld som bara blir mindre för varje dag som går. Därför uppskattar vi mångfald, i synnerhet breda kompetenser i språk då våra kunder och våra kunders kunder finns över hela världen.

Lediga tjänster

Just nu finns det inga lediga tjänster!

 

Spontanansökan

Ger förtur vid rekryteringar

Då vi kanske inte har en utanonserad tjänst med just dina kompetenser så innebär det inte att vi inte behöver dig. Kanske är just du stjärnan som vi alltid har saknat? Skicka då en spontanansökan till oss så kanske behovet utav din kompetens uppstår.

Lediga platser för studenter

  • Social Media / SEO

  • Supply Chain

  • Purchase Control

 

Praktik / Examensarbete?

Student på universitet, YH eller högskola?

DC Syd tar emot studenter som vill lära sig mer om e-logistik och 3PL. Till vänster finns exempel på områden som finns tillgängliga, men självklart finns det fler roller. Skicka oss din ansökan här nedan så hör vi av oss.

Skicka in ditt CV till oss

Skicka gärna ditt CV till oss på
info@dc-syd.se
så återkommer vi när vi har en tjänst ledig som kan tänkas passa dig.