Våra underbara medarbetare

DC Syds medarbetare är vår viktigaste resurs! Med över 30 års erfarenhet av tredjepartslogistik och gedigen kunskap om lagerhantering, varuförädling och distribution sätter våra medarbetare alltid kundens främsta först.  

Vår verksamhet och samarbete med våra kunder kan aldrig bli bättre än vår personliga service och kompetens. Vi utbildar oss därför löpande inom aktuella specialområden och de specialtjänster våra kunder är i behov av. 

DC Syds medarbetare beskrivs med nyckelord som engagerade, pålitliga, erfarna och flexibla. Det är en viktig anledning till att våra kunder stannar kvar och växer tillsammans med oss. 

Våra underbara medarbetare blir era fantastiska kollegor – välkommen till DC Syd. 

DC Syds historia

Distributionscenter startade i Skurup 1985.  Då var det postorderlogistik som gällde, idag är det e-handelslogistik. 
2012 fick företaget nya ägare och namnet DC Syd myntades. DC Syds produktions- och lagerfastigheter på flera tusen kvadratmeters yta är idag belägna i Ystad.

DC Syd ägs och drivs av entreprenörer med en övertygelse om att framgång nås genom samarbete med en vilja att erbjuda något som de själv också vill köpa.
Vi vill hjälpa företag att bli mer lönsamma, vi utvecklar därför våra tjänster löpande i nära samarbete med våra kunder och skapar kundunika lösningar.

 

Att hela tiden förbättra och underlätta våra kunders möjligheter att sälja mer med bästa möjliga logistikservice – för att våra kunder ska kunna växa med oss långsiktigt och hållbart!

 

 
Att vara kundernas självklara förstahandsval vid behov av tredjepartslogistiktjänster och integrerade förädlingstjänster.