DC Syd = Ett RENT lager och tredjepartslogistikföretag med förädlingstjänster!

DC Syd lever efter vår devis: vi fixar det!

DC Syds personal har en lång erfarenhet och gedigen kunskap när det gäller allt från lagerhantering, förpackningslösningar till e-handel och distribution av paket och pallgods. Vår noggranna och effektiva personal blir som en pålitlig kollega som alltid sätter ditt bästa främst oavsett om du är en nystartad mindre e-handel eller ett större etablerat företag. Detta är vår främsta styrka!

DC Syds kunder beskriver oftast vår personal med nyckelord som engagerade, pålitliga, erfarna och flexibla! Så det är inte så konstigt att våra kunder känner sig trygga och säkra med arbetet vi utför åt dem! Vår underbara personal blir dina kollegor!

Det tror vi är anledningen till att våra kunder stannar hos oss!

Vi följer dina instruktioner och löser dina uppgifter vare sig du har behov av lagring av stort och smått, logistiklösningar med korta ledtider eller om du vill ha flinka fingrars hjälp med din varuförädling. Oavsett om du finns i Malmö eller Kiruna eller som andra av våra kunder i Norge, EU eller USA är du välkommen till DC Syd!

Du fokuserar på din kärnverksamhet, vi anpassar oss och sköter ditt lager och din logistik utifrån dina krav och önskemål – vi fixar det!

DC Syds historia

Det började med postorder…

En stor del av vår personal har över 30 års erfarenhet av att hjälpa sina kunder med lagerhantering, varuförädling och distribution, dvs tredjepartslogistik!

Distributionscenter startades nämligen för mer än 30 år sedan och en stor del av vår nyckelpersonal anställdes redan då. Då var det postorder som gällde. Idag är det e-handel. Den största skillnaden för vår personal är att de idag får hjälpa många nystartade e-handelsföretag genom uppstart och tillväxtfaserna. I övrigt är arbetet likadant ut som för 30 år sedan.

2012 fick personalen och företaget nya ägare och namnet DC Syd myntades. DC Syds produktions- och lagerfastigheter är idag belägna i Ystad och omfattar flera tusen kvadratmeters yta av höglager med pallställ, bulklager för skrymmande gods, plock- och e-handelslager med lagerhyllor samt produktionsyta för olika förädlingstjänster.

Ystad är perfekt placerat i södraste Sverige mellan kontinenten och Norden för gods som kommer in eller skickas ut via Ystads hamn för vidare för distribution. Närheten till hela Skåne och Öresundsregionen gör också att vi har nära till de stora transportbolagens omlastningscenter, vilket innebär en stor flexibilitet vid sena och brådskande order.

Ägare och kunder!

DC Syd ägs och drivs av entreprenörer med en övertygelse om att framgång nås genom samarbete med en vilja att erbjuda något som de själv också vill köpa.

För oss är det därför en självklarhet att tro på vår egen produkt, annars gör ju ingen annan det heller. 

Därför är vi också kunder till oss själva!

Vi vill hjälpa dig att bli mer lönsam!

Vi utvecklar våra tjänster löpande och i nära samarbete med våra kunder. Från ett stort antal av tjänster och produkter sätter vi samman unika helhetslösningar.

Vi ska växa tillsammans!

Eftersom vi sköter våra kunders lager, plock och pack, leveranser och returer så blir vi ansiktet utåt, och den som kundens kunder har kontakt med.

Att därför hantera våra kunders produkter, distribution och kunder som om det vore våra egna är en förutsättning för att vi ska finnas till.

Hur DC Syd agerande påverkar våra kunders renommé och gör att vi varje dag, vid varje order och förädling med engagemang gör ett så bra jobb som möjligt.

Vår mission är att hela tiden förbättra och underlätta våra kunders möjligheterna att sälja mer med bästa möjliga logistikservice för att våra kunder ska kunna växa med oss långsiktigt och hållbart!

Det självklara valet!

DC Syds vision är att vara kundernas självklara förstahandsval vid behov av lager- och logistiktjänster tillsammans med integrerade förädlingstjänster.