Tredjepartslogistik (3PL, TPL)

Har du en snabb tillväxt, ökande lagervolymer som gör det svårt att svårt att rymma allt i ditt eget lager? Gör framtida expansion på nya marknader det svårt att prognostisera lagerbehovet?

Är det svårt att hitta lagerpersonal med rätt kompetens som arbetar effektivt och noggrant? Har du behov av olika antal lagerarbetare varje dag?

Måste du effektivisera hela logistikkedjan pga. kundernas ökade krav på snabba och anpassade leveranser, kompletta och korrekta sändningar, mer tillgänglig kundtjänst och ekonomiavdelning?

Finns det inte tid och ork att hantera alla olika inköp, import, tullhantering, inventeringen och kvalitetskontrollen av inleveranserna, struktureringen av lagret, plock och pack, transportplanering, fakturering, hantering av försvunna sändningar, reklamationssamtal eller att se till att fakturan blir betald etc.?

Söker du en extern logistikavdelning med egna lager för lagerhållning av dina produkter, som plockar & packar och distribuerar dina produkter till dina kunder – helt enkelt sköter ditt lager och ditt utskick med allt vad det innebär!

 

Då kan DC Syd hjälpa dig med helhetstjänsten tredjepartslogistik (3PL, TPL). Vår erfarna personal blir som engagerade kollegor med ett fullt fokus på att dina kunder ska uppleva absolut bästa möjliga service.

DC Syd är en pålitlig logistikpartner, som tar ansvar för hela leveranskedjan (supply chain) lagring, plock och pack av order, planering och upphandling av transporter, returhantering samt alla andra olika typer av tilläggstjänster för att du ska kunna fokusera på andra arbetsuppgifter! Samtidigt som ditt företag sänker logistikkostnaderna och får en kundservice i världsklass!

Hos DC Syd får du en partner med heltäckande och kundanpassade logistiklösningar för både nystartade, etablerade och tillväxtföretag med försäljning via e-handel, butik och grossist.

Våra kunder är verksamma i flera olika branscher för exempel livsmedel, babycare, läkemedel, alkohol, medtech, naturläkemedel, kosttillskott, kosmetik etc.